Facebook
Fizetési megoldás
Termék részletek


Négy fényképes falióra

Raktárkészlet: VAN
Négy fényképes falióra
 • Négy fényképes falióra
 • Négy fényképes falióra
5 850 Ft
Kép 1 
:
Kép 2:
Kép 3:
Kép 4:
Szöveg az órára- 
:Az ÉLŐBEN SZERKESZTHETŐ változatot ide kattintva találod !!

A Négy fényképes falióra új szintre emeli otthonod dekorációját. Ez a szép és praktikus termék lehetőséget nyújt arra, hogy személyes pillanatokat varázsolj a falakra. A négy fotó kerete tökéletesen illeszkedik a modern és klasszikus szobákba egyaránt.

Készítsd el saját, egyedi kompozíciódat, és tegyél ki családi fotókat, barátokkal való emlékeket vagy akár bármilyen inspiráló képeket, amelyek hangulatot teremtenek. Az órák pontosan mérnek időt, és könnyen olvashatóak, így mindig naprakész lehetsz.

A falióra magas minőségű anyagokból készült, ami tartósságot és hosszú élettartamot garantál. Egyszerűen felszerelhető, és könnyedén illeszkedik a falakhoz. Tervezd újra otthonodat stílusosan és személyesre szabottan, ezzel a különleges négy fényképes faliórával. Fényképes falióra.

 

Óra tulajdonsagai


Szállítási idő rendeléstől 1-3 munkanap!

 •  

  SAJÁT NÉVVEL IS KÉRHETŐ EZ A FÉNYKÉPES EGYEDI FALIÓRA
  Az ár alatt található mezőbe írhatod, hogy mit írjunk az órára vagy a rendelésnél a megjegyzés rovatban is írhatsz, amit figyelembe fogunk venni tervezéskor.

  FOSZFORESZKÁLÓ MUTATÓ
  Az óra kis és nagy mutatói gyárilag egyszerű feketék, amelyeket a te külön kérésedre foszforeszkáló festékkel festünk át. Ennek köszönhetően a mutatók sötétedés után még órákig láthatóak lesznek, így ha éjszaka ránézel az órára, tudni fogod mennyi az idő.

   

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  S-fenykepes-03
Webáruház készítés