Facebook
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


LIONEL MESSI falióra

Raktárkészlet: VAN
LIONEL MESSI falióra
 • LIONEL MESSI falióra
 • LIONEL MESSI falióra
5 850 Ft
Ha kérsz rá szöveget, itt adhatod meg. 
:Ha nem szeretnél rá szöveget, hagyd üresen a szövegkérő mezőt.

Lionel Andrés Messi Cuccittini (Rosario, 1987. június 24. –) argentin válogatott labdarúgó, a Paris Saint-Germain játékosa. Messi generációjának egyik kiemelkedő játékosa, aki fiatalon lehetett az Aranylabda- és FIFA az év játékosa szavazás jelöltje, 22 éves korára pedig mindkét díjat elnyerte. Rendelkezik spanyol állampolgársággal, ezért európai játékosnak is számít. 2009 és 2021 között hétszer is megkapta az Aranylabdát (2010-től 2016-ig FIFA Aranylabda), amellyel ő lett az első hétszeres győztes. Ezzel ő és Cristiano Ronaldo azok a játékosok, akik valaha háromnál többször vihették el a díjat. Hét elsősége vitathatatlanul a valaha volt legnagyobbak közé emeli. Játékstílusa és képességei alapján sokszor hasonlítják Diego Maradonához, a legendás argentin játékoshoz, aki maga is utódjának nevezte

 

Óra tulajdonsagai

 


Szállítási idő rendeléstől 1-3 munkanap!

 • SAJÁT NÉVVEL IS KÉRHETŐ EZ AZ AUTÓS EGYEDI FALIÓRA
  Az ár alatt található mezőbe írhatod, hogy mit írjunk az órára vagy a rendelésnél a megjegyzés rovatban is írhatsz, amit figyelembe fogunk venni tervezéskor.

  FOSZFORESZKÁLÓ MUTATÓ
  Az óra kis és nagy mutatói gyárilag egyszerű feketék, amelyeket a te külön kérésedre foszforeszkáló festékkel festünk át. Ennek köszönhetően a mutatók sötétedés után még órákig láthatóak lesznek, így ha éjszaka ránézel az órára, tudni fogod mennyi az idő.

   

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  Hires-focistak-03
Webáruház készítés