Varázslatos

Facebook
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Termék részletek


Óvodai jelek körben ballagási falióra

Óvodai jelek körben ballagási falióra
5 190 Ft
Ide írhatod a szöveget. 
:Ballagási falióra:
Elsősorban szülők figyelmébe ajánljuk ezt az egyedi, szívhez szóló, maradandó ballagási ajándékot.
Ajándékozz névre szólóan az óvónéninek, dadusnéninek, tanítónéninek, a csoport/osztály képével, vagy a gyerekek képével és nevével, óvodai jeleikkel díszített faliórát. Óvodai jelek vagy egyéb grafikai elemek is kérhető a faliórára, de te is megküldheted az elemeket.

Háttér, szöveg, jelek cserélhetőek.
Ha van a jelekről képed, a leadott megrendelésedre kapott visszaigazoló e-mailre válaszolva, csatolmányban küld el nekünk!


A látványtervek csak ötletadóak, minden esetben az egyedi igénynek megfelelően tervezzük meg az órát. A megrendelésnél a megjegyzés mezőbe írd le az elképzelésedet a grafikáról, és azt is ha a gyártás előtt szeretnél az óráról látványtervet kérni.
Az órához rendelhető hasonló grafikájú bögre is!

Óvodai vagy iskolai ballagásra, szülinapra, esküvőre vagy bármilyen eseményre készítünk a küldött fénykép vagy fényképek alapján egyedi faliórát.

Óra tulajdonsagai

  • Amit az óráról tudnond kell, ide kattintva találod meg!  Kattints ide!

    FOSZFORESZKÁLÓ MUTATÓ
    Az óra kis és nagy mutatói gyárilag egyszerű feketék, amelyeket a te külön kérésedre foszforeszkáló festékkel festünk át. Ennek köszönhetően a mutatók sötétedés után még órákig láthatóak lesznek, így ha éjszaka ránézel az órára, tudni fogod mennyi az idő.

     

  • Cikkszám
    ovis-ora-01a
Webáruház készítés