Facebook
Fizetési megoldás
Termék részletek


Csoportképes ballagási falióra

Raktárkészlet: VAN
Csoportképes ballagási falióra
 • Csoportképes ballagási falióra
 • Csoportképes ballagási falióra
5 850 Ft
Kép 1 
:
Háttérkép feltöltése 
:
Szöveg az órára- 
:A rendelés leadása után a visszaigazoló e-mailra válaszolva is lehet küldeni a képeket/neveket/szöveget ami alapján készítjük majd el a faliórát.

Ballagási falióra:
Elsősorban szülők figyelmébe ajánljuk ezt az egyedi, szívhez szóló, maradandó ballagási ajándékot.
Ajándékozz névre szólóan az óvó néninek, dadus néninek, tanító néninek, a csoport/osztály képével, vagy a gyerekek képével és nevével díszített faliórát. Óvodai jelek vagy egyéb grafikai elemek is kérhető a faliórára, de te is megküldheted az elemeket.
Háttér és a szöveg cserélhetőek!
Ha két képnél többet szeretnél megjeleníteni, akkor azt a leadott megrendelésedre kapott visszaigazoló e-mailre válaszolva, csatolmányban küld el nekünk!
Elkészülési idő 2-4 munkanap.

A látványterv csak ötletadó, minden esetben az egyedi igénynek megfelelően tervezzük meg az órát. A megrendelésnél a megjegyzés mezőbe írd le az elképzelésedet a grafikáról, és azt is ha a gyártás előtt szeretnél az óráról látványtervet kérni.
Az órához rendelhető hasonló grafikájú bögre is!

Óvodai vagy iskolai ballagásra, szülinapra, esküvőre vagy bármilyen eseményre készítünk a küldött fénykép vagy fényképek alapján egyedi faliórát.

 


Szállítási idő rendeléstől 1-3 munkanap!

 • Amit az óráról tudnond kell, ide kattintva találod meg!  Kattints ide!

  FOSZFORESZKÁLÓ MUTATÓ
  Az óra kis és nagy mutatói gyárilag egyszerű feketék, amelyeket a te külön kérésedre foszforeszkáló festékkel festünk át. Ennek köszönhetően a mutatók sötétedés után még órákig láthatóak lesznek, így ha éjszaka ránézel az órára, tudni fogod mennyi az idő.

   

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  ovis-ora-01c
Webáruház készítés